Monday, March 13, 2017

Jadual Kursus Latihan Pengendali Makanan Mac 2017

JADUAL PERANCANGAN KURSUS LATIHAN PENGENDALI MAKANAN /FOOD HANDLER COURSE/ BASIC FOOD HYGINE COURSE 

BULAN: Mac               TAHUN: 2017


Pendaftaran sila Call/SMS. : 012-687 5096 (Wan Faizal)
Atau Whatsapp  ke 012-687 5096
Email : wanfaizalshafi5@gmail.com
Yuran : RM 50.00/pax


Sijil boleh digunakan untuk :
1. Semasa Pemeriksaan Premis oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
2. Memohon atau Perbaharui lesen perniagaan/permit perniagaan bawan PBT, Kantin Sekolah dll
3. Pra syarat pensijilan HALAL, GMP, HACCP, MESTI
4. Untuk permit Bazar Ramadhan, Pasar Malam , Pasar Tani
5. Kami juga membuat training secara in-house dengan minima penyertan adalah 15-20 orang (Lembah Klang)
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Lokasi:
Food Studio Consultancy
No. 21 A, Tingkat 1, Jalan 4/11A, Seksyen 4 Tambahan, 43650 Bandar Baru Bangi
Masa: 10am
1. 18 Mac 2017 ( Sabtu)
2.  22 Mac 2017 (Rabu)
3.  25 Mac 2017 (Sabtu)
4.  28 Mac 2017 (Selasa)
5 . 30 Mac 2017 (Khamis)
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Lokasi: Jalan Reko Kajang
Masa: 9am

1. 25,Mac 2017 ( Rabu)
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Lokasi:
ALAM PERSADA & MANAGEMENT TRAINING
No. 6-1, Jalan Equine 9B, Taman Equine, Seri Kembangan, Selangor (Shoplot belakang JUSCO Equin, Pasar Borong)
Masa: 10am
1. 16 Mac 2017 ( Khamis)
2. 23 Mac 2017 (Khamis)
3. 26 Mac 2017 (Ahad)
4. 30 Mac 2017 (Khamis)
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Lokasi:
NDA Training and Consultancy
67, Jalan Airport City 1 Kota Warisan Sepang (Bangunan Kedai sebelum Stesyen ERL Salak Tinggi –Kota Warisan)
Masa: 9am
1. 22 Mac 2017 (Rabu)
2. 30 Mac 2017 ( Khamis) 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------